Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 968 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 253,96 g |
Tuky | 39,30 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 6,24 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunka 2 x 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0mA
Moje poznámka
Šunka 2 x 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0mA
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
party šunka,
party šunka recept,
party šunka příprava,
pečená šunka recept,
recepty se šunkou,
příprava šunky,
připrava party šunky,
párty šunka recepty,
párty šunka na grilu,
příprava domací šunky,
rychlosůl ano nebo ne,
recept na party šunku,
uprava party sunky,
uprava sunky,
sunka party,
koreni do sunky,
partysunka,
párty šunka úprava,
hnus cz,
pečena šunka
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
majoránka,
česnek,
pepř mletý,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec
Komentáře (15)
* Já zásadně chladím v chladničce a ne v mikrovlnné troubě!
www.vyziva-pro-fitness.cz/rs/zajimavosti/jak-je-to-s-rychlosolemi/
Nechat vychladit a potom nakrájet.