Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 707 kJ / 3 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,97 g |
| Tuky | 89,33 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 489 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 513,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zamotané koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xz3E
Moje poznámka
Zamotané koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xz3E
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
buchta s tvarohem,
zamotané kolače,
koláče,
květákové placičky,
zamotané koláče s tvarohem,
zamotané tvarohové kolačky,
tvarohová buchta,
rajčatová polevka,
koláče bez kynutí,
svestkovy kolac,
recept na zamotané koláče,
kynuté koláče,
recepty.cz,
pomazánky recepty,
omáčka na špagety,
pomazánky z tvarohu recepty,
zamotané pudinkové koláče,
pudinkový šneci s merunkou,
recept na dobrý koláč,
koláče z kynutého těsta
Suroviny:
mouka hladká,
kvasnice,
cukr krystal,
mléko,
máslo,
sůl,
vejce,
kůra citronová,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr krystal,
švestky,
jahody,
máslo
Komentáře (8)
Koláčky jsou nápadité vypadají pěkně a jistě dobré, proto ti dávám 2. bod