Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,31 g |
Tuky | 22,40 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,79 g |
Postup přípravy
Smícháme víno, povidla, olej, sojovou omáčku, osolíme a přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou chilli papričku.
Zveřejněno 30. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso v povidlové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOl5
Moje poznámka
Maso v povidlové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOl5
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 21 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 22 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 24 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
marináda na vepřové maso,
švestková marináda,
marináda z povidel,
povidlový dip,
maso na povidlech,
marináda na kuřecí maso pohlreich,
vepřové maso v marinádě,
vepřové na povidlech,
vepřové maso s povidly,
maso s povidlovou omáčkou,
vepřové povidla,
nakládaní masa na grilování,
vepřové maso na povidlech,
veprové s povidly,
marináda vepřové maso,
marináda ze švestkových povidel,
nakládání kančího masa,
marinada s povidel,
pečená povidla s medem,
marináda švestková
Suroviny:
maso vepřové,
povidla švestková,
víno bílé,
olej,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (5)