Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,99 g |
Tuky | 18,47 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme očistěné lišky, celé stroužky česneku, osolíme, orestujeme, podlijeme troškou vody / lišky jsou suché a vodu nepouští /. Necháme dusit na mírném ohni.
Krok 2: Přibližně v půlce dušení přidáme fazolky a společně doděláme doměkka. Fazolky musí zůstat pevné - na skus.
Krok 3: Vyjmeme stroužky česneku a dochutíme solí a čerstvě mletým bílým pepřem. Podáváme teplé s pečivem, nebo můžeme použít jako přílohu.
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý fazolkový salát s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYOY
Moje poznámka
Teplý fazolkový salát s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYOY
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 22 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 2 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 10 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 13 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 14 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 14 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 14 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 15 hodinami
Tématické fráze:
fazolkovy salat,
teplý fazolový salát,
salát s lyškami,
salát z teplých hub a fazolek,
salát s masem a lyškami,
recept na fazolkový salát,
lisky jako příloha,
lišky recepty,
bramborovy salat s hubami,
recepty s liškami,
teplý salát z brambor a fazolek,
salát s liškami,
teplý bramborový salát s fazolkama,
salat s liskami,
fazolkový koláč,
salát fazolkový,
recepty na večeři,
recepty se liškami,
fazolky jako příloha
Suroviny:
lusky fazolové,
houby lišky,
máslo,
česnek,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (24)
Magdalenko - já jsem ten Tvůj recept přehlídla
maris: toť krásná kombinace všeho
Jitkas: vidíš dobře