Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 775 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 10,54 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,46 g |
Sůl | 22,40 g |
Sacharidy | 187,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném oleji krátce orestujeme pokrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme kuřecí maso a ze všech stran orestujeme.
Krok 3: Přidáme sojovou omáčku, ocet, cukr, pepř a bobkový list. Podlijeme vodou a vaříme pod pokličkou na mírném plameni 15 minut. Na závěr vyndáme bobkový list. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Moje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 52 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
adobo,
filipinske kure,
filipínské recepty,
filipinské národni jídlo,
filipínská kuchyně recepty,
kure adobo,
filipínská kuchyně,
filipínske jídlo,
kuřecí adobo,
filipínské kuře recept,
adobo recept,
adobo omáčka,
filipinské kuřecí adobo,
filipinsky recept,
recept filipínské kuře,
recept na adobo,
filipinské kuřecí stehna,
filipínský pokrm,
národní jídlo filipín,
národní jídla na filipínách
Suroviny:
česnek,
cibule,
olej,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
ocet vinný bílý,
cukr,
pepř mletý,
bobkový list,
voda
Komentáře (8)