Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toskánská cizrnová polévka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

30. 6. 2014 13:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 339 kJ / 1 515 kcal
Bílkoviny71,99 g
Tuky47,38 g
Vláknina123,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,34 g
Sůl13,26 g
Sacharidy141,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

1. 7. 2014 10:18

spagetka: Kdyby bylo jmeno polevky "Cizrnova polevka se zeleninou" ani bych nedutala. Toskanska cizrnova polevka je opravdu neco jineho. Nejaka varianta jiste existuje, treba se serviruje s osmazenym chlebem ci krevetami (fatasticka), nebo se do ni zavari testoviny, tez do zakladu se muze osmazit pancetta. Toto mi pripada jako rajska polevka s cizrnou, coz bych brala a pak by i ta mozzarella mela "mozna" vyznam. Ovsem ne v Toskansku.

sunny.sofi sunny.sofi

1. 7. 2014 10:11

Ukládám a určitě zkusím:-p:-p:-p

spagetka spagetka

1. 7. 2014 09:34

Já si také myslím, že jako u každého receptu, tedy i u tohtoo existuje spousta variant a nemá smysl polemizovat o názvu.

aadulka aadulka

1. 7. 2014 09:14

Jitkas: Recept pochází od známé z Itálie a ta mi ho předala takto. :-)

Jitkas

30. 6. 2014 18:57

Toskanska cizrnova polevka ma zaklad v cizrne, zbytek zaleniny netvori ani 20%. Koreni se rozmarynem, peprem, max. petrzelkou a cizrna se pouziva sucha (24 hod namocena), ne z konzervy. Dat mozzarellu do polevky v Italii neexistuje, zasadne parmazan ci prcorinoa a nebo nic. Netvrdim, ze polevka neni dobra, jen neni "toskanska".

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2014 16:51

:-p:-p

???

30. 6. 2014 14:54

výborne, samé dobré veci

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: toskánská polévka cizrnová polévka toskánská zeleninová polévka cizrnová paštika paštika z cizrny toskánská rajčatová polévka cizrnova polevka s rozmarynem recept czrna po toskánsku polévka z cizrny toskánská polévka s červenými fazolemi cizrna recepty co je to czrna cizrnová polévka recept cizrnová polévka z itálie cizrnová polévka se zeleninou toskánská polívka franfurtska polevka s cizrnou czrna videorecepty toskansko cizrna pect cizrna recepty polévky

Suroviny: olej olivový, česnek, mrkev, celer řapíkatý, cibule, cizrna, sůl, pepř, vývar kuřecí, rajče sterilované, rozmarýn, bobkový list, bazalka čerstvá, sýr mozzarella

TopRecepty.cz

Toskánská cizrnová polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVXO