Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,51 g |
| Tuky | 36,84 g |
| Vláknina | 2,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný lilek se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgEv
Moje poznámka
Marinovaný lilek se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgEv
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 8 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 9 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 10 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 11 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek se špenátem,
marinovany lilek,
recepty s lilkem,
bramboracky s lilku,
lilek kytka,
lilek marinovany v česneku,
grilovaný lilek nálož,
marinovaný špenát v jogurtu,
cuketa lilek špenat,
kytka lilek,
lilek marinovaný,
cuketa se špenátem a bramborovým knedlíkem,
"lilek" "špenát" recepty,
chocolate talířky,
lilky se spenatem
Suroviny:
lilek,
sůl,
olej olivový,
koření provensálské,
česnek,
chilli,
omáčka sojová,
sůl,
gustin
Komentáře (38)
Jani,jestli Ti někdy zbyde olej ze sušených rajčat a nedělá Ti zle čenek,tak k tomu přidej pár prolisovaných stroužků a lilek do toho přes noc nalož