Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 817 kJ / 912 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,78 g |
| Tuky | 72,90 g |
| Vláknina | 1,30 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,45 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9WD
Moje poznámka
Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9WD
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 56 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 1 hodinou
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 3 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 3 hodinami
Tématické fráze:
rostena omacka,
roštěná omáčka recept,
vídenská roštěnka přírodní,
pikantní roštěnky,
přírodní roštěná,
omačka roštěna,
recept na roštěnou omáčku,
roštěná,
roštěná recept,
plněný hermelín,
roštěnky s hermelínem,
hovězí roštěná s hermelínem,
hovězí přírodní omáčka,
recept na rostenku plněnou hermelínem,
omáčky k masu roštěná,
pikantní omáčka,
roštěná recepty,
plněne papryky,
veprove koleno z hermelinem,
recept na dionskou omačku
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
vegeta speciál,
sýr hermelín,
olej,
kečup pikantní,
hořčice pikantní
Komentáře (19)
ukládám a už se na to těším