Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 581 kJ / 1 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,61 g |
| Tuky | 49,91 g |
| Vláknina | 3,56 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 169,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Moje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 1 hodinou
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 10 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 10 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 12 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 13 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 16 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 16 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 16 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 16 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 17 hodinami
Tématické fráze:
letní moučníky a řezy,
letni rezy,
mojito top recepty,
letní moučníky,
mojito rez,
letní moučník,
letní řezy recept,
letní řez velká,
recept na letní moučník,
letni kremove rezy,
letní moučníky recepty,
moucniky a rezy letni recepty,
top recepty višnové řezy-luxusní,
letni rezy,
jak se dělá mojito,
jak se dělá mojito,
mojito recept rez,
mochito řezy recept,
rezy super,
osvěžující letní řezy
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mouka hladká,
šlehačka,
tvaroh,
smetana zakysaná,
salko,
limetka,
máta
Komentáře (22)
V tom mrazáku to bude na způsob semifreda?