Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYR6
Moje poznámka
Vepřové maso na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYR6
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 2 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 3 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 3 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 4 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na česneku,
veprove kostky na cesneku,
vepřové na česneku recept,
veprove na cesneku omacka,
vepřový na česneku,
vepřova kyta na česneku,
vepřové maso pečené na česneku,
pečené vepřové maso na česneku,
pečené vepřové na česneku,
pečené maso na česneku,
vepřová na česneku,
vepřové plátky na česneku,
vepřového maso na česneku,
na česneku,
recepty vepřové na česneku,
vepřové maso recepty,
vepřové na pepři,
vepřové kostky na pepři,
recept veprove na cesneku,
pečená vepřová kýta na česneku
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
máslo,
olej,
česnek,
mouka hladká,
masox,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
Informací přímo od odborníka jsem to zjistila, jádro česneku se objevuje JEN u starého česneku, když vám roste zelený klíček a obal okolo jakoby vyschne. Takže ten zelený střed vyloupnete -tedy to JÁDRO a použijete, neb je to ještě kvalitní, obal vyhodíte.
Je mi líto, tvá informace je špatná a zavádějící