Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 035 kJ / 2 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,25 g |
| Tuky | 44,54 g |
| Vláknina | 38,18 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 8,18 g |
| Sůl | 20,39 g |
| Sacharidy | 414,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Moje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Nejnovější recepty
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová omáčka pečená
Přidáno před 11 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová sekaná na pečeném česneku a cibulích z pomalého hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vegetariánská svíčková
Recept24 před 1 hodinou
Losos na másle
Kajkajak před 9 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 10 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 10 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 11 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 12 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 16 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 16 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 17 hodinami
Tématické fráze:
jenská mísa,
jensky hrnec,
sedlácký bochník,
sedlácký chkeb,
biga chléb,
biga chleba,
chléb v jenském,
chléb z pekáčku,
sedlacky chleb z domaci pekarny,
chléb biga,
domácí chleba sedlacky,
super recept na domácí chleba sedlacky,
sedláckÿ chléb.sk,
domácí sedlácký chléb,
domaci sedlacky chleba,
chleb z bigu,
sedlácký chleb z pekárny,
jenské misy,
pečeni dom.chleba,
sedlacky chleba domaci
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mléko,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
tuk,
cukr,
sůl,
sladěnka,
koření chlebové
Komentáře (5)
Ahoj cathy, ospravedlňujem sa, až dnes som otvorila a čítala maily a tak si ma príjemne prekvapila
Jasne, biga je super skvelá vec. Už som ju vychválila aj na svojom blogu. Vďaka, Cathy. Ale ani staré cesto (old dough) nie je od veci. Len ten kvások ...to je ťažké
Biga je fajn, viď?
http://nasavareska.blogspot.sk/2013/08/b-i-g-a.htm...