Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,04 g |
| Tuky | 8,75 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 43,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Moje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 3 minutami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
[email protected] před 8 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 21 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 46 minutami
Žitný chléb
janatka před 54 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 57 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí tarhoňa,
tarhoňa v polevce,
polévka s tarhaňou,
hovězí vývar s tarhoňou,
rajcatova polevka s tarhonou,
zeleninová tarhoňa,
zeleninová polévka s tarhoňou,
tarhoňa zavarka do polévky,
polévka zeleninová s tarhoňou,
hovězí polévka s tarhoňou,
polévka s tahroňou,
tarhonova polievka,
co je to tarhoňa,
tarhoňa recept na těsto,
recept na tarhoňu,
tarhoňa ze semolínové mouky recept,
polevka italska s tarhonou,
italska polevka s tarhonou,
polévka s torhoňou,
polévka s torhoňou
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
paprika sušená sladká,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)
http://www.toprecepty.cz/recept/2345-tarhona/ - na obr. mám kúpenú tarhoňu, a v poznámke píšem, že doma robená má iný tvar, kvôli tomu strúhaniu, ako píše magdalenka.
Na tvojej polievke to nič neuberá, určite e veľmi dobrá, ale názov mätie.
Inak tarhoňa sa môže pripravovať rôzne. Môže salen uvariť, klasicky ako cestoviny. Môže sa najprv opražiť, potom zaliať vodou a dusiť na sporáku, alebo po opražení sa zaleje vodou a dusí v rúre. Ja mám najradšej ten posledný spôsob, najviac mi chutí.
Proti receptu nič nemám, snažila som sa jej rozšíriť obzory.