Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 960 kJ / 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,69 g |
| Tuky | 34,24 g |
| Vláknina | 27,97 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 460 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 27,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý podzimní salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyW3
Moje poznámka
Teplý podzimní salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyW3
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 30 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 4 hodinami
Tématické fráze:
podzimní saláty,
podzimní salát,
teplý salát,
teplý salát z červené řepy,
teplý salát z červené řepy, brokolice,
teplý salát s brokolicí,
leplé podzimní saláty,
brokolicový salát teplý,
podzimní salát recept,
salát podzimní,
teplý salát z brokolice,
podzimní večeře,
teplý těstovinový salát s řepou,
teplý salát s žampiony,
teplý brokolicový salát recept,
teply salat z řepy,
brokolicovy teply salát,
podzimni těstovinový salát,
teply brokolicovy salát,
teply salat se zampionyy
Suroviny:
polníček,
brokolice,
řepa červená,
cibule červená,
žampióny,
slanina anglická,
vejce,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (13)