Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 160 kJ / 2 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,76 g |
Tuky | 170,02 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 729 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,44 g |
Sacharidy | 39,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na pivě, rajčatech, česneku a koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXzY
Moje poznámka
Skopové na pivě, rajčatech, česneku a koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXzY
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 33 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 41 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
skopové na česneku,
skopovy krk,
pečené skopové na česneku,
pečený skopový krk,
skopový krk recept,
skopové recepty,
pečené skopové,
skopový krk recepty,
recept na skopové na česneku,
poděbradské maso,
poděbradské maso recept,
skopové maso na česneku,
skopové maso na česneku,
pečené skopové maso,
skopové maso krk,
recept na pečené skopové,
skopovy..krk,
skopový na česneku,
recepty skopove maso,
recept na skopový krk
Suroviny:
kýta skopová,
česnek,
slanina,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
pivo světlé,
cibule,
olej,
paprika sušená uzená,
majoránka,
tymián
Komentáře (34)
Recept je moc hezký...