Suroviny
Porce: Na 7 až 8kg okurek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 480 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66,19 g |
Sůl | 165,30 g |
Sacharidy | 313,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše povařit, potom nalít na okurky ve sklenicích a sterilovat
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné sterilované okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYlk
Moje poznámka
Výborné sterilované okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYlk
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 13 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 16 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 31 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 44 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek,
výborný nálev na okurky,
sterilování okurek,
lák na okurky,
nakládání okurek bez zavařování,
nejlepší lák na okurky,
recept na nakládání okurek,
nálev na sterilované okurky,
nakládání křenu,
nakládání okurek recept,
recepty na nakládání okurek,
okurky nakládání,
lák na okurky recept,
kukuřice cukrová recept na zavařování,
nakládání okurek recepty,
nakládání kukuřice,
recepty nakládání okurek,
sterilujeme okurky,
recept nakládání okurek,
sterilování kukuřice
Suroviny:
okurka čerstvá,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
cukerin,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř,
křen,
mrkev,
kopr
Komentáře (2)
Děkuji za odpověď - FH.: