Postup přípravy
	Krok 1: Na masle opečieme klobúčiky podpňoviek z jednej strany, otočíme, osolíme a opäť opečieme.
	Krok 2: Postupne takto opečieme z oboch strán všetky klobúčiky.
	Krok 3: Potom ich vložíme všetky späť do výpeku, pričom každú vrstvu posypeme rascou, zakryjeme a na slabom ohni 20 minút dusíme (nepodlievame, iba v najnevyhnutnejšom prípade podlejeme 1 lyžicou vody, aby neprihoreli, podpňovky majú vody dosť ).
	Krok 4: Udusené podpňovky opatrne vyberieme na tanier, obložíme cibuľou, horčicou, feferónkami a podávame s chlebom a zeleninou.
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Václavková dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xygJ
Moje poznámka
					
				
Václavková dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xygJ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							václavková smaženice, 
						
						
							babicovy dobroty recepty 3.10.2013, 
						
						
							václavková, 
						
						
							dobroty z václavek recept, 
						
						
							vaclavky upravovat, 
						
						
							václavky toxin, 
						
						
							monin.cz, 
						
						
							rybí podpňovka
						
					
						Suroviny:
						
							houby václavky, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							feferonka, 
						
						
							zelenina
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (9)
Jídlo dobré, bacha na václavky, nutno tepelně upravovat raději déle, aspoň půl hodiny pro sichr, za syrova jsou jedovaté, toxiny se ničí tepelnou úpravou alespoň 20 minut, ale někteří mykologové tvrdí, že jistota je půl hodiny.