Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 972 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
Tuky | 126,70 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Moje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 22 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 32 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 57 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 1 hodinou
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 1 hodinou
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 4 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko recepty,
vepřové srdíčko na špeku,
veprove srdce na cernem pivu,
co uvařit ze srdicka,
vepřova srdíčka,
vepřové srdíčko,
recept na vepřové srdíčko,
recept na vepřová srdíčka,
vepřová srdíčka recepty,
vepřové srdce na pivu,
vepřová srdíčka na špeku,
vepřové srdicka,
jak uvařit srdíčka,
vepřové srdíčko recept,
top recepty vepřová srdíčka,
jak uvarit srdicko,
vepřvé srdičko,
recept vepřová srdíčka,
co uvařit ze srdíček,
vepřové srdíčko příloha
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
špek,
velkopopovický černý kozel,
voda,
pepř,
koření nové koření,
rozmarýn,
mouka hladká,
voda,
sůl,
masox hovězí,
pepř mletý
Komentáře (14)
Coleta:
Evi,u nás zase vnitřnosti můžeme všichni,ale také je dělávám jen občas
hanes24:Jiříku,normálně začínám Štefince závidět
Všem Vám moc děkuji