Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 456 kJ / 1 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 249,12 g |
| Tuky | 18,52 g |
| Vláknina | 59,65 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 134,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Moje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 13 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovezi pecene,
hovězí pečeně na zelenině,
hovězí pečeně se zeleninou,
recept s restovanou mrkví,
pecene maso ze zeleninou foto,
hovězí maso s restovanou zeleninou,
pecene z mladeho byka recept,
hovezi s restovanou zeleninou,
hovezi maso s bylinkami,
restovaná zelenina,
recept na hovězí pečeni,
hovězí pečeně recept,
recept na restovanou mrkev s hovězím,
restované hovězí maso se zeleninou,
hovězí pečeně s mrkví a zeleninou,
hovězí pečeně recept fenykl,
bylinky hovězí maso,
hovezi s bylinjami,
recept pecene hovezi s bylinkami,
hovězí pečeně s bylinkami a česnekem
Suroviny:
kýta hovězí,
česnek,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
fenykl,
dýně,
ocet balsamiko,
fíková marmeláda,
vývar masový,
pepř drcený,
sůl mořská,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj
Komentáře (19)
rozmarynaH: Z licek to bude o hodne lepsi, pekne jemne a stavnate..
Jeste jednou diky za zajem a komentiky..
yanull: Klizku take rada a casto pouzivam, stavnate masicko. Pouzivam ji i na vyvary. Ale dnes mi padla do oka kyta, byla z mladeho bycka, tak jsem neodolala..
Vsem vam, holky, moc dekuji za mila sluvka..