Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 779 kJ / 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,06 g |
| Tuky | 25,32 g |
| Vláknina | 5,25 g |
| Cholesterol | 231 mg |
| Sodík | 3,98 g |
| Sůl | 9,51 g |
| Sacharidy | 31,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z vepřového masa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQlO
Moje poznámka
Závitky z vepřového masa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQlO
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 23 minutami
Domácí chleba
Samjda před 38 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřového masa,
pomalý hrnec recepty,
pomalý hrnec,
vepřové maso se zelím,
vepřové závitky,
veprove zavitky se zelim,
závitek z vepřového masa,
závitky,
maso se zelím,
zavitky se zelím,
recepty pomaly hrnec,
recepty na masové závitky se zelím,
recepty z vepřového,
recepty se zelim,
závitky z masa,
vaříme se zelím,
vepřové závitky plněné zelím,
recept z veproveho masa,
závitek se zelím,
vepřové závitky recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí sterilované,
klobása pikantní,
víno bílé suché,
hořčice,
jalovec,
paprika sušená sladká,
bujón drůbeží,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)