Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 831 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,68 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 16,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pórku a žlutých fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArZz
Moje poznámka
Polévka z pórku a žlutých fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArZz
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 3 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 4 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 5 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 6 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
žluté fazolky recepty,
žluté fazole,
žluté fazolky polévka,
žluté fazolky jako příloha,
zluta fazole,
fazole žlutá,
žluté fazole recept,
žluté fazolky,
pórek polévka,
polévky recepty,
fazolová polévka,
fazole žluté,
porkove polevky,
jak zavařit pórek,
žluté fazolky recept,
žluté fazole recepty,
fazolky jako příloha,
fazolky žluté,
žluté fazolky omáčky,
zavařit žluté fazolky
Suroviny:
pórek,
fazolky žluté,
cibule,
česnek,
mrkev,
brambory,
krupička,
bujón zeleninový,
mouka hladká,
pažitka,
olej,
sůl
Komentáře (16)