Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená žebírka pečená s bramborami na tymiánu se žlutými fazolkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 9. 2013 13:21

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 009 kJ / 2 153 kcal
Bílkoviny75,74 g
Tuky64,50 g
Vláknina72,58 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,31 g
Sacharidy285,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fazolky jsem sklidila a z poloviny množství jsem vymyslela tuto kombinaci, abych je mohla použít a bylo to velmi dobré.

Ty krásná žebírka mi vozí Šavlinka při každé návštěvě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 9. 2013 20:54

Moc povedená bašta:-p:yes::-K

rebeka rebeka

27. 9. 2013 17:05

tak to je lahoda:-p:-p to se mooc povedlo:-K;-):yes::yes:

Nikina Nikina

27. 9. 2013 15:12

Teda to je krása! :yes::-K

rozmarynaH rozmarynaH

27. 9. 2013 10:16

Janinko, tak to mě opravdu chutnalo:-p, protože pečená uzená žebírka máme moc rádi a fazolkové lusky jako přílohu také:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2013 21:15

:yes::yes::yes:

dzungila

26. 9. 2013 20:41

Dala bych si, Bibi!;-):-p:-p:-p

suslajda suslajda

26. 9. 2013 20:05

:-p:-pžebírka máme rádi:yes::yes:

yanull yanull

26. 9. 2013 18:46

Zdroj žebírek je nám známý;-) a určitě jste si Jani pochutnali :-p:-):-K +9:yes:

zizala zizala

26. 9. 2013 18:37

Krásně masitá žebírka, to máme rádi :-p:-p

BILKOVAI BILKOVAI

26. 9. 2013 18:27

Bibinko, to se mi moc zamlouvá :-p:-*:yes:

JanaB1

26. 9. 2013 18:25

Pochutnala bych si.:-p:yes:

savlinka savlinka

26. 9. 2013 17:48

jůůů to musí být dobrota:yes::yes:a úplně cítím tu vůní žebírek:-)):-)):-)):-)):-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 9. 2013 17:40

Moc pěkný recept Janinko;-):yes::yes:

jarka skrobakova

26. 9. 2013 17:02

Mně by také chutnalo Janičko, ty fazolky také tak dělám je to moc dobré. :yes::yes::-p:-K +3

hosta hosta

26. 9. 2013 16:44

Tak u nás takovým žebírkům ve výběrových řeznictvích říkají uzený bůček-speciál:-D - nádhera, to bych taky mohla:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzená žebírka recept na uzene žebirka pečená uzená žebra uzená žebra recept uzené žebro s fazolemi a brambory uzené žebírka uzené žebírko recept uzene zebirko uzené žebra pečené recept pečené uzené žebra uzené žebra recept pečená uzená žebra recept uzená žebra pečená s bramborem uzené maso s fazolkami uzená žebra s brambory recepty uzený žebírko uzena zebra žebra na bramborách uzené s pečenými brambory uzená žebra pečená recept

Suroviny: žebra uzená, cibule, česnek, olej, brambory, česnek, tymián, kmín celý, sůl, fazolky zelené, cibule, česnek, šťáva citronová, podravka, cukr, voda, olej

TopRecepty.cz

Uzená žebírka pečená s bramborami na tymiánu se žlutými fazolkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W1Ng