Suroviny
Porce: Na 7 až 8kg okurek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 480 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66,19 g |
Sůl | 165,30 g |
Sacharidy | 313,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše povařit, potom nalít na okurky ve sklenicích a sterilovat
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné sterilované okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYlk
Moje poznámka
Výborné sterilované okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYlk
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 3 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 20 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 3 minutami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 41 minutami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Fitulka před 1 hodinou
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 3 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek,
výborný nálev na okurky,
sterilování okurek,
lák na okurky,
nakládání okurek bez zavařování,
nejlepší lák na okurky,
recept na nakládání okurek,
nálev na sterilované okurky,
nakládání křenu,
nakládání okurek recept,
recepty na nakládání okurek,
okurky nakládání,
lák na okurky recept,
kukuřice cukrová recept na zavařování,
nakládání okurek recepty,
nakládání kukuřice,
recepty nakládání okurek,
sterilujeme okurky,
recept nakládání okurek,
sterilování kukuřice
Suroviny:
okurka čerstvá,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
cukerin,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř,
křen,
mrkev,
kopr
Komentáře (3)
Děkuji za odpověď - FH.: