Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 506 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,44 g |
| Tuky | 0,88 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Smažená okra videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG3W
Moje poznámka
Indická kuchyně - Smažená okra videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG3W
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 2 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 1 minutou
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 6 minutami
Jednoduchá kvasnicová pomazánka
magdalenka před 10 minutami
Vánoční panettone
Myska311 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 3 hodinami
Jehněčí guláš
stanavokr před 5 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 7 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 13 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 13 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
smažená okra,
zelenina okra,
okra zelenina,
co je okra,
okra recept,
okra,
indická zelenina,
okra recepty,
okra recepty,
indická smažená cibule,
co je to okra,
indická kuchyně,
recepty okra,
zelenina smažená indicka,
indická zelenina okra,
okra smazena,
smažená okra,
indická zelenina,recepty,
smažená indická zelenina,
recept okra
Suroviny:
okra,
cibule,
rajče,
kurkuma,
chilli,
pepř cayenský,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (12)
Slizovitost sa upravou nestraca, neni vsak nutne ju smazit alebo varit dlho.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Okra