Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Vepřové palce z panenky jsou velmi křehké a jemné, svědčí jim krátká příprava. Po ugrilování je zalijeme voňavou marinádou ochucenou bylinkami a římským kmínem, chvíli necháme maso nasát chutě a poté se můžeme pustit do jídla.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,61 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 21,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
Moje poznámka
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
marinování masa na grilování,
vepřové palce na grilu,
palce recept,
vepřový palec marinovany,
vepřové palce z panenky grilování,
marinovane palce,
propichnuty prst,
recept z veprových palců na cm,
grilovane palce,
palce vepřová svíčková,
marinování červeného masa,
grilování palce,
vepřové palce top recepty,
recepty z vepřových palců na cm,
grilovane veprove palce,
top recepty vepřové palce,
pečený vepřovy palec,
vepřové palce recept,
vepřová palce z panenky pečené,
jak vypada veprovy palec
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
olej olivový,
ocet balsamiko,
římský kmín celý,
chilli paprika čerstvá,
pepř drcený,
petrželka hladkolistá,
tymián,
sůl
Komentáře (22)
suslajda: Hani díky