Jehněčí plíčky v omáčce
Vnitřnosti jsou plné minerálních látek a vitamínů. Jsou však náročnější na přípravu a také mnohdy na seznamu pokrmů, které lidi nemají rádi. Pokud však mezi ně nepatříte, zkuste tento recept na jehněčí plíce v česnekové omáčce s bylinkami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 730 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 2,90 g |
Vláknina | 52,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 126,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí plíčky v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5kB
Moje poznámka
Jehněčí plíčky v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5kB
Nejnovější recepty
Pizza šneky
Přidáno před 20 minutami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 5 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 8 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 37 minutami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 38 minutami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 1 hodinou
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 4 hodinami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 5 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plíčky,
jehněčí plíčky na smetaně,
pličky jehněčí,
jehněčí plíčka,
jehněčí plíčka na smetaně,
jehněčí maso recepty,
"jahnacie pľúcka",
recept na jehněčí pličky,
plíčky na kyselo,
jehněčí omáčka,
jehněčí mas recepty,
pličky jehnči na smetaně,
jehneci plicka recept,
omáčka z plíček,
omáčka z jehněčích vnitřností,
nejlepší pličky omáčka recept,
jahnacie plucka recept,
jehneci plice,
jehněčí omáčky,
omáčka z jehněčího
Suroviny:
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
solamyl,
kmín mletý,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl,
ocet vinný červený
Komentáře (10)
Ale mě spíše zaujalo,že ten pajšlík krájíš na plátky v syrovém stavu.Jehněčí jsou sice o něco menčí,než vepřová,která používám já,ale určitě vařená vcelku nabydou stejně
Bod je jasný