Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,03 g |
Tuky | 89,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 4,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky.
Krok 2: Pečeme na 200°C cca 40min.
Zveřejněno 20. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Moje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty,
pečeny pangasius,
ryba v perine,
pečený pangas,
babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video,
růžena brhelová,
pečeny pangas ryba,
pangast pečenÿ,
pangas a zdraví,
brhelová růžena,
pangas v perine,
pečeny pangasius na hermelíně
Suroviny:
pangasius,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
vejce
Komentáře (11)
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
Mgr. Terézia J.
PhDr. spagetka
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !