Pečený pangas v hermelínové peřině

Lilith-Isa Kuchařka: Lilith-Isa

Ryby 10 názorů

Suroviny

2 filety z Pangase
2 Hermelíny
sůl
pepř
koření na ryby
2 vejce
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky.

  2. Pečeme na 200°C cca 40min.

Poznámka

Jednoduchá a rychlá večeře, která vznikla tak, že jsem se nemohla rozhodnout mezi rybou a Hermelínem :D

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený pangas v hermelínové peřině

  • spagetka spagetka

    Mgr. Růžena Brhelová: výraz suchý chléb nebo brambory jste použila vy - "Raději suchý chléb nebo suché brambory" ! 14:54:17 včera. Takže nevím, co si má tejaja nastudovat a prosím, bavme se o vaření, nikoli o invektivách. A znova, nenapadejte lidi, ale vařte.
    Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?

    Odpovědět

  • Mgr. Růžena Brhelová Mgr. Růžena Brhelová(neregistrovaný)

    Vážená Mgr. tejaja !
    Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
    Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
    Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
    uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
    prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
    Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
    přeje
    Růžena Brhelová

    Odpovědět

  • Navir Navir

    spagetka::-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Lilith-Isa Lilith-Isa(autorka receptu)

    No to je taky pravda :-D:-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Lilith-Isa: bacha ani to zelený dnes není zdravý :-D:-D:-D;-);-);-):yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Lilith-Isa Lilith-Isa(autorka receptu)

    Mgr. Růžena Brhelová: Nikdo vás nenutí ho jíst ;-) Zdraví nebezpečné je dneska skoro vše, to bychom museli jíst zelené :-):-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Mgr. Růžena Brhelová: Vážená magistra, ako vzdelaná žena by ste mali vedieť, čo je to hoax. Prajem Vám dobrú chuť k suchému chlebu ( suché zemiaky si neviem predstaviť, zhnité, splesnivené áno ).
    Mgr. Terézia J.;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Mgr. Růžena Brhelová: tak ho nedělejte a je to;-);-)
    PhDr. spagetka

    Odpovědět

  • Mgr. Růžena Brhelová Mgr. Růžena Brhelová(neregistrovaný)

    Škoda Hermelínu, koření, vajec, času a energie !
    Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
    Raději suchý chléb nebo suché brambory !

    Odpovědět

  • martin martin(neregistrovaný)

    dobrý nápad - :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pangas nejlepší recepty pečeny pangasius ryba v perine pečený pangas babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video růžena brhelová pečeny pangas ryba pangast pečenÿ pangas a zdraví brhelová růžena pangas v perine pečeny pangasius na hermelíně