Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený pangas v hermelínové peřině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 12. 2013 08:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 759 kJ / 1 376 kcal
Bílkoviny138,03 g
Tuky89,79 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,82 g
Sacharidy4,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jednoduchá a rychlá večeře, která vznikla tak, že jsem se nemohla rozhodnout mezi rybou a Hermelínem :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

22. 12. 2013 15:26

Mgr. Růžena Brhelová: výraz suchý chléb nebo brambory jste použila vy - "Raději suchý chléb nebo suché brambory" ! 14:54:17 včera. Takže nevím, co si má tejaja nastudovat a prosím, bavme se o vaření, nikoli o invektivách. A znova, nenapadejte lidi, ale vařte.
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?

Mgr. Růžena Brhelová

22. 12. 2013 15:15

Vážená Mgr. tejaja !
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová

Navir

21. 12. 2013 17:53

spagetka::-D:-D:-D

Lilith-Isa

21. 12. 2013 17:31

No to je taky pravda :-D:-D

spagetka

21. 12. 2013 17:14

Lilith-Isa: bacha ani to zelený dnes není zdravý :-D:-D:-D;-);-);-):yes::yes::yes::yes:

Lilith-Isa

21. 12. 2013 17:13

Mgr. Růžena Brhelová: Nikdo vás nenutí ho jíst ;-) Zdraví nebezpečné je dneska skoro vše, to bychom museli jíst zelené :-):-)

tejaja

21. 12. 2013 15:08

Mgr. Růžena Brhelová: Vážená magistra, ako vzdelaná žena by ste mali vedieť, čo je to hoax. Prajem Vám dobrú chuť k suchému chlebu ( suché zemiaky si neviem predstaviť, zhnité, splesnivené áno ).
Mgr. Terézia J.;-)

spagetka

21. 12. 2013 15:00

Mgr. Růžena Brhelová: tak ho nedělejte a je to;-);-)
PhDr. spagetka

Mgr. Růžena Brhelová

21. 12. 2013 14:54

Škoda Hermelínu, koření, vajec, času a energie !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !

martin

21. 12. 2013 10:33

dobrý nápad - :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangas nejlepší recepty pečeny pangasius ryba v perine pečený pangas babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video růžena brhelová pečeny pangas ryba pangast pečenÿ pangas a zdraví brhelová růžena pangas v perine pečeny pangasius na hermelíně

Suroviny: pangasius, sýr hermelín, sůl, pepř, koření na ryby, vejce

TopRecepty.cz

Pečený pangas v hermelínové peřině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvwJ