Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,03 g |
| Tuky | 89,79 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 885 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,82 g |
| Sacharidy | 4,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky.
Krok 2: Pečeme na 200°C cca 40min.
Zveřejněno 20. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Moje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 4 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 6 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 7 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 7 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 8 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty,
pečeny pangasius,
ryba v perine,
pečený pangas,
babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video,
růžena brhelová,
pečeny pangas ryba,
pangast pečenÿ,
pangas a zdraví,
brhelová růžena,
pangas v perine,
pečeny pangasius na hermelíně
Suroviny:
pangasius,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
vejce
Komentáře (11)
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
Mgr. Terézia J.
PhDr. spagetka
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !