Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený pangas v hermelínové peřině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 759 kJ /
1 376 kcal
Bílkoviny138,03 g
Tuky89,79 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,82 g
Sacharidy4,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky. Krok 2: Pečeme na 200°C cca 40min.

Zveřejněno 20. 12. 2013

Poznámka autorky Lilith-Isa

Jednoduchá a rychlá večeře, která vznikla tak, že jsem se nemohla rozhodnout mezi rybou a Hermelínem :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený pangas v hermelínové peřině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvwJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený pangas v hermelínové peřině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvwJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Mgr. Růžena Brhelová: výraz suchý chléb nebo brambory jste použila vy - "Raději suchý chléb nebo suché brambory" ! 14:54:17 včera. Takže nevím, co si má tejaja nastudovat a prosím, bavme se o vaření, nikoli o invektivách. A znova, nenapadejte lidi, ale vařte.
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?

Mgr. Růžena Brhelová 22. 12. 2013 15:15
Vážená Mgr. tejaja !
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová

spagetka::-D:-D:-D

No to je taky pravda :-D:-D

Lilith-Isa: bacha ani to zelený dnes není zdravý :-D:-D:-D;-);-);-):yes::yes::yes::yes:

Mgr. Růžena Brhelová: Nikdo vás nenutí ho jíst ;-) Zdraví nebezpečné je dneska skoro vše, to bychom museli jíst zelené :-):-)

Mgr. Růžena Brhelová: Vážená magistra, ako vzdelaná žena by ste mali vedieť, čo je to hoax. Prajem Vám dobrú chuť k suchému chlebu ( suché zemiaky si neviem predstaviť, zhnité, splesnivené áno ).
Mgr. Terézia J.;-)

Mgr. Růžena Brhelová: tak ho nedělejte a je to;-);-)
PhDr. spagetka

Mgr. Růžena Brhelová 21. 12. 2013 14:54
Škoda Hermelínu, koření, vajec, času a energie !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !

dobrý nápad - :yes:

Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty, pečeny pangasius, ryba v perine, pečený pangas, babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video, růžena brhelová, pečeny pangas ryba, pangast pečenÿ, pangas a zdraví, brhelová růžena, pangas v perine, pečeny pangasius na hermelíně

Suroviny:
pangasius, sýr hermelín, sůl, pepř, koření na ryby, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu