Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,03 g |
Tuky | 89,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 4,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky.
Krok 2: Pečeme na 200°C cca 40min.
Zveřejněno 20. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Moje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 25 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty,
pečeny pangasius,
ryba v perine,
pečený pangas,
babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video,
růžena brhelová,
pečeny pangas ryba,
pangast pečenÿ,
pangas a zdraví,
brhelová růžena,
pangas v perine,
pečeny pangasius na hermelíně
Suroviny:
pangasius,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
vejce
Komentáře (11)
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
Mgr. Terézia J.
PhDr. spagetka
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !