Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,68 g |
| Tuky | 7,86 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Moje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 27 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Tématické fráze:
drbáky babica,
chlupateknedliky,
falešné drbáky,
recepty-chlupate knedliky,
drbáky se solamylem,
falešné bosáky,
bosáky od babičky,
babicovychlupateknedliky,
clupaty knedliky,
recept-chlupate knedliky,
clupaté knedlíky recept,
chlupatý s houbama,
strapate knedliky,
knedlíky z cukety,
chlupaté knedlíky s. vajíčky,
clupatý knedlik,
chlupaté knedlíky s houskou videorecept,
nejlepsi bosaky,
babiččiny bosáky,
prave drbaky
Suroviny:
veka,
brambory,
sůl,
vejce
Komentáře (7)
Toto jsou správné chlupaté knedlíky - tvarem,velikostí i konzistencí. Lžicí se dělají noky.
Ale to přece nejsou chlupaté knedlíky, do těch patří hrubá mouka, a ne žemle. S houskou je to lehčí, ale není to ono. A navíc, chlupaté knedlíky se dávaly do vařící vody lžicí, podobně jako noky, nevařily se jako šiška.