Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 196 kJ / 1 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,74 g |
Tuky | 55,87 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 100,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicová panna cotta s pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvGN
Moje poznámka
Skořicová panna cotta s pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvGN
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 4 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 14 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 14 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 14 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 15 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 17 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 17 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 19 hodinami
Tématické fráze:
recept panna cotta,
panna cotta pomerančova omáčka,
pomerančová panna cota,
kakaova panna cota,
dezert s pomerancem,
panna cotta do dortove formy,
panna cotta pomeranč,
skorucova panna cotta,
malinová dřeň 80%,
forma na panna cota,
panna cotta recept dortová forma,
panna cotta s pomeranči
Suroviny:
smetana,
cukr třtinový,
skořice,
vanilka mletá,
mléko,
želatina prášková,
pomerančová dřeň,
cukr třtinový
Komentáře (13)