Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,36 g |
Tuky | 377,69 g |
Vláknina | 46,43 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 115,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
veprovy bok peceny,
pečený veprovy bok,
pečený veprovy bok,
pečený vepřový bok recepty,
pomalu pečený věpřový bok,
pečený vepřový bok recept,
pečený bok,
bůček pomalu a dlouho,
vepřový bok,
pečený bok recept,
pomalu peceny bok,
pečený vepřový bůček,
pečení vepřového boku,
vepřový bok recepty,
pomalu pečici hrnec,
jak upeci veprovy bok,
jak péct vepřový bok,
věpřový bok recept,
recepty pečený vepřový bok,
vepřový pečený bok
Suroviny:
bok vepřový,
koření vepřová pečeně,
karotka,
jablko,
šťáva mrkvová,
vývar zeleninový,
jíška máslová,
sůl,
máslo,
cukr,
pepř
Komentáře (21)
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle