Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,17 g |
Tuky | 60,65 g |
Vláknina | 22,35 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 70,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková francouzská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0DR
Moje poznámka
Fazolková francouzská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0DR
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 12 minutami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 26 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 1 hodinou
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 1 hodinou
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 2 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 2 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 2 hodinami
Café latte
nadihacek před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzská fazolová polévka,
fazolková polévka recept,
francouská fazolková polévka,
francouzská polévka,
francouzska polevka s fazolemi,
mladé fazolky polévka,
bejby fazolky,
francouská fazolova polevka,
francouzská fazolová,
francouzská polévka recept,
recepty-fazolková polévka,
fazolková polévka z mrazenych fazolku,
fazolková polévka,
francouzká fazolka,
fazoová polevka,
francouzka fazolová polévka,
polévka z fazolku mungo,
francouzská fazolová polévka recept,
fazolková polévka na kyselo bez kopru,
jak nechat lžíci po polevce
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory rané,
mrkvičky,
olej,
mouka hladká,
smetana na vaření,
máslo,
cukr,
ocet,
sůl,
kopr,
bobkový list,
pepř,
bujón zeleninový
Komentáře (13)
Měla jsem v mrazáku jeden pytlík asi 400 g ,ale kde ten je...!
Takže nic!
S kôprom máš pravdu, fazolky s ním sú ako dvojčatá, patria k sebe.