Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,21 g |
Tuky | 149,19 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 549 mg |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Moje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 9 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 11 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 12 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na květáku,
jak dlouho se vaří květák,
vepřové s květákem,
veprova květak,
crock pot scvi600bs-i,
peceny bucek v pomalaci,
jak dlouho se vaří květák?,
e kuchařka video recept pečená kachna,
pečené vepřové s mrkví a s s květákem,
vepřové maso s mrkví a s květákem,
vepřové kostky s kvetakem,
vepřové květák,
plec z kvetakem,
dušený květák s mrkví,
vepřové na květáku a hrášku,
crockpot bionaire scvi 600 bs,
krkovice na hrasku s mrkvickou,
vepřová plec jinakpečený květák,
recept vepřové květák,
priprava kvetaku na nekolik zpusobu
Suroviny:
krkovice vepřová,
květák,
mrkev,
bůček,
cibule,
pepř čtyř barev,
kmín celý,
sůl,
květ muškátový,
koření andělská křídla,
libeček sušený,
dobromysl
Komentáře (24)
Majka8: Mrkni tu na odkazy PH a já mám typ CROCK-POT SCVI600 BS-I a je opravdu skvělý.
Teď jsem i použila jen keramickou nádobu na ohřev zbytku na sporáku, navíc se dá použít do trouby, pod gril, i do mikrovlnky - do mé ne teda, je moc malá
V 1.odkazu je to ten PH 1.zprava - rozklikni si ho na +
2. - máš tam různé výhody,rady a tipy, co s PH
http://www.bionaire.cz/crockpot/modely.htm
http://www.bionaire.cz/crockpot/vyhody.htm
hosta: Jituš, to víš, já nejdřív zkoušela první krok, ale ten další určo bude i s troubou (elektrickou, nebo gril)
Mám ho třetím rokem a je to pomocník k nezaplacení
Taky jsem se dříve podivovala,proč tak dlouho vařit jídlo,když na plotně to mám dříve vařené,ale co mi tady topáčci přesvědčili,abych si ho pořídila,tak už to vím
Každopádně gratuluji k premiéře a přeji s pomaláčem hodně kulinářských zážitků a za zajímavý recept posílám bodík