Pikantní přírodní šťáva k masu
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 11,41 g |
Vláknina | 3,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 8,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Moje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 11 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 23 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
šťáva k masu,
šťáva k masu recept,
šťáva pod maso,
stava na maso,
jak udělat šťávu k masu,
rychlá šťáva k masu,
šťávy k masu,
jak udělat štávu pod maso,
prirodni omacka k masu,
recept na štávu k masu,
přírodní šťáva,
štáva pod maso recept,
stava z masa,
jak udělat dobrou šťávu k masu,
stava k masu recepty,
jak připravit šťávu k masu,
dobrá šťáva k masu,
šťávička k masu,
stava na maso recept,
recept šťáva k masu
Suroviny:
máslo,
olej,
cibule,
žampióny,
rajče loupané,
rajče,
omáčka chilli sladká,
maggi,
cibulka lahůdková,
libeček,
voda
Komentáře (38)
marika: ano,jak píše špagetka-libeček je ligurček http://www.bylinky.sk/?/Atlas/Ligurcek
Kdo maggi nepoužívá,může nahradit jiným dochucovadlem,nebo solí.Já s tím problém nemám,maggi jsem už jako dítě chodila potají"ucucávat"
Mášo,když přimhouříte oko,tak ta lžíce maggi našemu zažívacímu ústrojí zase tolik nemůže uškodit
A libeček...ten jsem použila
Děkuji za komentář,který mě vážně velice potěšil