Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 629 kJ / 2 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,00 g |
Tuky | 68,50 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 334,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šoulet s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDlj
Moje poznámka
Šoulet s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDlj
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
Přidáno před 10 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno 5. 10. 2025 17:40:47
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno 5. 10. 2025 17:23:22
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno 5. 10. 2025 17:06:52
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 2 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 4 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 6 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 6 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 6 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 6 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 7 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit šoulet,
šoulet recept,
šoulet s uzeným,
šoulet,
recept na hrách s uzeninou,
šoulet recepty,
werichuv soulet,
zapečený chřest podle wericha,
mám chuť na šoulet,
soulet podle wericha,
werichova kuchařka,
recept hrach kroupy a uzene,
recept na šoulet,
chrest u werichu,
šoulet papiňák,
šoulet-----hrách a kroupy recepty,
šoulet se uzeným,
luštěniny s uzeninou,
recept na kroupy, hrách a uzené,
šoulet bez krup
Suroviny:
kroupy ječné,
hrách,
uzenina,
česnek,
majoránka,
sádlo,
sůl
Komentáře (14)
vařím v papiňáku a bez problémů.
le:
Kroupy se nemusí namáčet přes noc