Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,15 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,31 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
Moje poznámka
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 3 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 7 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí segedínský guláš,
krůtí segedín,
segedinsky guláš z krutiho masa,
segedin z krůtího masa,
segedinský guláš s krůtím masem,
kruti segedyn,
segedin z krůty,
zelí s krutim masem,
dietní segedín,
segedinsky gulas z kruty,
kruti maso segedin,
segedín s krůtím masem,
tradične recepty,
pravý maďarský guláš z krůtí maso,
gulas z moraka,
segedínský krůtí guláš recept,
recept kruti segedyn,
bramborovy knedlik s krutim masem,
segedin s krutím,
krůtí sgedín
Suroviny:
maso krůtí,
zelí kysané,
smetana kysaná,
cibule,
olej olivový,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř
Komentáře (14)
Už jen zbavit 6 lýtek těch prapodivných součástek, co jsou z jednoho konce jako šlachy a na druhém konci jsou to "kosti", bylo za trest
Ale jináč to bylo maso
A protože jsem de facto kořenil podle http://www.toprecepty.cz/recept/33653-nas-segedins... (česnekem jsem to maso jenom trošku postrašil), tak Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® mi patrně nezatleská, leč já tleskám jim...
(bylo použito otické zelí a vůbec nebylo nutné ho devitaminovat varem)
Ale, keď ti - vekom - segedín, ktorý si zjedla v pondelok, v nedeľu silou-mocou chce odísť tou istou cestou, ktorou išiel dnu a lekár ti povie "alebo dieta, alebo krematórium",
A budeš vďačná každému, kto upravý recept do dietnejšej formy.
Ale ja želám každému, aby "musel" meniť jedálniček až po 100-ke
Já bych to taky zkusila takto, tedy s krůtím masem, nebude to klasika, ale suroviny jsou dobré, tak proč ne
A paskvil to nebyl ani náhodou..
http://www.toprecepty.cz/recept/26304-kurecisegedi...
Já tento Tebou nazvaný"paskvil"dělám z kuřecích stehen.řízků