Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 456 kJ / 3 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,95 g |
| Tuky | 161,00 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 421,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q9R
Moje poznámka
Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q9R
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 5 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 1 hodinou
Ledvinky dušené
josef.ridic před 1 hodinou
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 2 hodinami
Těsto na pizzu
[email protected] před 3 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 3 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 4 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 4 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 4 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro diabetiky,
švestkový koláč pro diabetiky,
dia švestkový koláč,
koláče pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
koláč pro diabetiky,
koláč se švestkami,
koláč,
pečeme pro diabetiky recepty,
kynuté těsto pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
koláče recepty,
švestkový koláč dia,
dia koláč,
pohankovy kolac,
dia koláče,
cukr pro diabetiky,
švestkový dia koláč,
koláč ze špaldové mouky,
švestkový koláč pro diabetika
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mléko acidofilní,
cukr dia,
olej,
vejce,
sůl,
těsto kynuté,
tvaroh,
vejce,
tuk,
fruktóza,
pudinkový prášek,
švestky
Komentáře (3)