Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 456 kJ / 3 933 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,95 g |
Tuky | 161,00 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 421,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q9R
Moje poznámka
Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q9R
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 54 minutami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro diabetiky,
švestkový koláč pro diabetiky,
dia švestkový koláč,
koláče pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
koláč pro diabetiky,
koláč se švestkami,
koláč,
pečeme pro diabetiky recepty,
kynuté těsto pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
koláče recepty,
švestkový koláč dia,
dia koláč,
pohankovy kolac,
dia koláče,
cukr pro diabetiky,
švestkový dia koláč,
koláč ze špaldové mouky,
švestkový koláč pro diabetika
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mléko acidofilní,
cukr dia,
olej,
vejce,
sůl,
těsto kynuté,
tvaroh,
vejce,
tuk,
fruktóza,
pudinkový prášek,
švestky
Komentáře (3)