Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 789 kJ / 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,28 g |
Tuky | 28,95 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 24,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Moje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 8 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 18 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná na žampionech,
roštěnky na žampionech,
pravá roštěná,
příprava žampionů,
roštěná v pomalém hrnci,
pravá roštěná recept,
hovězí roštěná se žampiony,
hovězí na žampionech,
příprava roštěné,
na zampionech,
zampiony priprava,
hovězí roštěnky na žampionech,
rostenka na zampionech,
vepřova roštěna na žampionech,
vepřové roštenky na žampionech,
roštěnky se zampiony,
recepty roštěná,
něco na žampionech,
hovězí roštěná žampiony,
hovězí na žampionech v pomalém hrnci
Suroviny:
roštěná hovězí,
žampióny,
cibule,
smetana,
bujón hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (22)
je vidět,že tě PH opravdu zaujal a to je dobře,jen tak dál.
Cibuľu preto osmažím zvlášť na panvici a dávam do PH. Ona aj po uvarení v PH ostáva nerozvarená, chrumkavá a ja to nemám rada. Preto ju nepridávam hneď na začiatku varenia do PH s ostatnými surovinami.