Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,15 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,31 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
Moje poznámka
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 12 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 13 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí segedínský guláš,
krůtí segedín,
segedinsky guláš z krutiho masa,
segedin z krůtího masa,
segedinský guláš s krůtím masem,
kruti segedyn,
segedin z krůty,
zelí s krutim masem,
dietní segedín,
segedinsky gulas z kruty,
kruti maso segedin,
segedín s krůtím masem,
tradične recepty,
pravý maďarský guláš z krůtí maso,
gulas z moraka,
segedínský krůtí guláš recept,
recept kruti segedyn,
bramborovy knedlik s krutim masem,
segedin s krutím,
krůtí sgedín
Suroviny:
maso krůtí,
zelí kysané,
smetana kysaná,
cibule,
olej olivový,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř
Komentáře (14)
Už jen zbavit 6 lýtek těch prapodivných součástek, co jsou z jednoho konce jako šlachy a na druhém konci jsou to "kosti", bylo za trest
Ale jináč to bylo maso
A protože jsem de facto kořenil podle http://www.toprecepty.cz/recept/33653-nas-segedins... (česnekem jsem to maso jenom trošku postrašil), tak Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® mi patrně nezatleská, leč já tleskám jim...
(bylo použito otické zelí a vůbec nebylo nutné ho devitaminovat varem)
Ale, keď ti - vekom - segedín, ktorý si zjedla v pondelok, v nedeľu silou-mocou chce odísť tou istou cestou, ktorou išiel dnu a lekár ti povie "alebo dieta, alebo krematórium",
A budeš vďačná každému, kto upravý recept do dietnejšej formy.
Ale ja želám každému, aby "musel" meniť jedálniček až po 100-ke
Já bych to taky zkusila takto, tedy s krůtím masem, nebude to klasika, ale suroviny jsou dobré, tak proč ne
A paskvil to nebyl ani náhodou..
http://www.toprecepty.cz/recept/26304-kurecisegedi...
Já tento Tebou nazvaný"paskvil"dělám z kuřecích stehen.řízků