Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 497 kJ / 2 987 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 224,48 g | 
| Tuky | 214,28 g | 
| Vláknina | 21,97 g | 
| Cholesterol | 593 mg | 
| Sodík | 2,19 g | 
| Sůl | 5,40 g | 
| Sacharidy | 35,43 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Moje poznámka
					 
				
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzený králík, 
						
						
							pečený králík, 
						
						
							uzený česnek, 
						
						
							králík na slanině, 
						
						
							jak vyudit kralika, 
						
						
							králík na majoránce, 
						
						
							co je uzený česnek, 
						
						
							recept  kralik, 
						
						
							uzený králik recept, 
						
						
							jak udit kralika, 
						
						
							pečený králík recept, 
						
						
							při jaké teplotě péct králíka, 
						
						
							králík na česneku a pivu, 
						
						
							vývaru z králíka, 
						
						
							kralik na česneku a majoránce, 
						
						
							králík na česneku se špenátem, 
						
						
							uzený česnek recept, 
						
						
							pečený králík na česneku#utm_content=lista, 
						
						
							králík recepty, 
						
						
							zajíc na česneku
						
					
						Suroviny:
						
							králík, 
						
						
							slanina váhalova, 
						
						
							česnek uzený, 
						
						
							česnek uzený, 
						
						
							majoránka čerstvá, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list mletý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							citron, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda, 
						
						
							strouhanka
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (72)
Tak jestli mohu něco říct tak zkuste králíka - nasolíte pomažete rozmixovaným česnekem a pod poklicí nechte tak celou noc a pak máte li tu možnost si ho doma vyudit v udírně stačí jen do doby než chytne zlatou barvu a pak s nim do trouby a pod podléváním pěkně upéci .
K tomu klasický bramborový knedlík a já hóóóódně kyselé zelí.Já takto už udělal snad vše kuře kačku husu králíka i hovězí šál no fakt nemá chybu .Zkuste a pak pozor na prsty,sousedka si je málem ukousla jak dojížděla kosti!!!
Také bych uvítal, kdyby pod mnou vloženými recepty nebyly komentáře mazány, ať jsou jakékoli
A teď prosím, paní "Mazanici ", nebo pana "Mazance" ,ať to smaže !
Co mě ale zarazilo u tak zkušené kuchařky, že tam máš znovu drcený bobkový list...? Opravdu nadrtit nejde, zapichuje se pak do dásní. Měla bys to zohlednit (i někde dřív, u staršího receptu na rybu to máš v návodu - bobkový list nadrtíme
Tady jsem viděla jenom to mňam.
Doufám,že se to vozí i na Slovensko. Králíčka koupím,vím kde ,ale uzený česnek jsem fáákt ještě nikdy neviděla.
Určitě udělám
Odkaz Danielce. Já kupuji králíka v LIDLU, když je v akci, tam mi přijde nejchutnější. Nikdy nekupovat mražený