Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Moje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 44 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 45 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové palce,
palce z vepřové panenky recept,
vepřový palec,
veprove palce recept,
vepřové palce recepty,
filované maso,
vepřové plátky s bramborem na smetaně,
filírovaní,
co je filírovaní,
palce z vepřové panenky-recept,
vepřový palec recept,
recept vepřové palce,
vepřové a brambory recept,
jak pripravit veprove palce,
palce z panenky,
top recepty vepřové palce,
recept na vepřové palce,
vepřové plátky s brambory na smetané,
vepřový palec z panenky,
palce z vepřové panenky
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
brambory,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
máslo
Komentáře (11)
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok