Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Vepřová kolena se dostala zpět na výsluní zájmu kuchařů. Jsou levná, při koupi z dobrého zdroje je na nich spousta chutného masa. A dají se připravit na mnoho způsobů. Pečená po předchozím povaření si jistě najdou své příznivce.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 388 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,87 g |
Tuky | 29,10 g |
Vláknina | 26,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 10,22 g |
Sacharidy | 57,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Moje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
vepřové koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho varit koleno v papinaku,
jak dlouho vařit vepřové koleno v papiňáku,
varene koleno v papinaku,
vařené koleno v tlakovém hrnci,
vařené vepřové koleno v papiňáku,
koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno z papiňáku,
vepřové koleno papiňák,
ovarové koleno v papiňáku,
jak dlouho vařit koleno v tlakovém hrnci,
koleno papinak,
vaření kolena v papináku,
veprove koleno v tlakaci,
jak vařit vepřové koleno v papináku,
jak dlouho vařit koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
bobkový list,
bujón zeleninový,
pepř,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
kmín drcený,
olej,
vývar masový,
sůl
Komentáře (30)
Ale je fakt,že někdo si rád přisolí,tak tu sůl dopíšu
Ty kůže jsem tam přidala také na vypečení,ty snad byly nejchutnější z celého jídla
Ještě jednou díky