Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 563 kJ / 2 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,02 g |
Tuky | 186,67 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 108,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Moje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 1 hodinou
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 18 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masová směs na špagety
MiroslavB před 39 minutami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 6 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 9 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 10 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 11 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 11 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí špecle,
gulášek ládi hrušky,
příprava tarhoni,
k čemu se podávají špecle,
šprecle,
býčí žlázy gulašek,
recepty guláše,
recept na pripravu bicich zlaz,
býčí žlázy,
recepty z tarhoni,
recepty na ruzné guláše,
k čemu dávat na špecle,
jak připravit býčí žlázy,
guláš z býčích žláz,
jak připravit býčí koule,
kadlíkovy recepty,
masové koule z mletého masa s gulasem,
maso uzeniny inpost,
byci kule gulas,
k čemu špecle
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
krém gulášový lahůdkový,
paprika čerstvá červená,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (37)
Já vím,že tento druh masa každý nemusí