Suroviny
Porce: Dle množství surovin
Postup přípravy
Krok 1: Bůček zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme na větší kusy čí pláty a osolíme a opepříme.
Krok 2: Vložíme do pekáče a pečeme cca 50 minut na 175°C. V době pečení si připravíme marinádu: med, hořčice Dijon, špetka chilli (nakrájíme česnek), je hustější konzistence .
Krok 3: Slijeme větší množství vyškvařeného sádla, které použijeme na jiný recept. Horké maso obalíme marinádou a poklademe česnekem a pečlivě zabalíme do alobalu. Necháme vystydnout.
Krok 4: Pak vložíme na 8 hodin do lednice rozležet. Pak už jen jíme s chlebíkem.
Zveřejněno 20. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcelky lahodný nakládaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BqP
Moje poznámka
Marcelky lahodný nakládaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BqP
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 37 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit bůček na pečení,
jak naložit buček,
naložený česnekový bůček,
naloženi bučku na pečeni,
nalozeni bucku,
top recepty nakládaný bůček,
nakládaný bůček,
nalozeni bucek,
vařený naložený bůček,
jak naložit maso na pečení,
naložený bůček,
vařený a nakládaný bůček,
naložení masa před pečením,
naložení bůčku před pečením,
recept na nalozeni bucku,
naložení masa na pečení,
bůček naložení,
recept naložení bůčku,
jak naložit bůček před pečením,
naložit buček
Suroviny:
bůček vepřový,
česnek,
hořčice,
med,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (19)
rozmarynaH: u nás na Jizerkách zovna tak - napajcovaná - silně našminkovaná, zmalovaná.....
Jenže děvčata, víte, že to stejně má základ v potírání, nanášení? Ono i když se napajcáme, tak se natřeme. A to slovo pochází mimochodem z němčiny, kde to znamená opět potírání, mašlování... No a zas jsme u kořenů řeči. Takže všichni máme pravdu
Ja keď marinujem mäso pred grilovaním, stále hovorím o pácovaní...