Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,38 g |
| Tuky | 155,06 g |
| Vláknina | 121,80 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 5,22 g |
| Sůl | 12,34 g |
| Sacharidy | 134,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na zelenině a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wpg
Moje poznámka
Pečený králík na zelenině a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wpg
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 7 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 12 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 23 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 23 minutami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 2 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 2 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 3 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 5 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
koření na králíka,
recept na peceneho kralika na zelenine,
recept na peceneho kralika na zelenine,
pečený zajíc na zelenině,
králík na zelenině,
divoký králík recept,
pečený králík se zeleninou,
králík divoký,
divoký králík recepty,
co je divoké koření,
divoké koření,
kralik na divokem koreni,
králík divoký recept,
pomalu pečený králík na zelenině,
králík koreni,
recepty divoký králík,
koření na pečeného králíka,
pečený králík,
kralík a koření,
králík na kořenové zelenině
Suroviny:
králík,
bůček uzený,
cibule,
fenykl,
celer řapíkatý,
česnek,
sůl,
kmín drcený,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (10)