Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,31 g |
Tuky | 41,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 7,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8mX
Moje poznámka
Vepřové kostky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8mX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na tymianu,
vepřové na tymianu,
vepřové kostky,
vepřové kostky recept,
vepřové kostky recepty,
maso na tymiánu,
vepřové na timiánu,
veprove kotlety na tymianu,
vepřová kotleta na tymianu,
kotlety na tymiánu,
vepřové maso v tymiánu,
vwprove na tymianu,
recept na vepřové kostky,
vepřové maso na kostky recepty,
vepřové s tymián,
veprove naso s tymianem,
maso s tymiánem,
vepřové maso s tymiánem,
vepřové kostky na tymiýnu,
veprove kostky na timianu
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
cibule,
tymián čerstvý,
vývar masový,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (8)