Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v těstíčku se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNm2
Moje poznámka
Kuřecí řízky v těstíčku se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNm2
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 34 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 42 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci řizek v sezamu,
kuřecí řízky v těstíčku,
kureci rizky v sezamu,
sezamove testicko,
kuřecí řízky,
řizky v sezamu,
kuřecí řízečky se sezamem,
rizek se sezamem,
kuřecí řízky v sezamovém těstíčku,
kuřecí řízek se sezamem,
kuřecí masi v těstíčku,
řízky v testicku,
řízky v prsa v sezamu,
rizek v sezamovem testicku,
recept na jednoduché testicko,
rizecky se sezamem,
kureci smazene se sezamem,
kuřecí řízek v sezamovém těstíčku,
sezamove řízky,
kureci prsicka vtesticku sr sezamem
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
semínka sezamová,
tuk na smažení
Komentáře (6)
miky: nic nového?
Bramborová příloha přece můžou být brambory na téměř jakýkoliv způsob, ale to ty jistě víš, viď?