Tyrolské Gröstle
V Tyrolských Alpách najdete gröstle všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhorských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. Někde přidávají do brambor majoránku nebo čerstvé bylinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské Gröstle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6zV
Moje poznámka
Tyrolské Gröstle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6zV
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 19 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 14 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 3 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 5 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 5 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 5 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 5 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
tyrolske brambory,
tyrolske grostle,
tyrolský špek,
tyrolske recepty,
tyrolské brambory recept,
tyrolská pánev,
tyrolské grestle,
tyrolsky grostl,
tyrolsky špek recept,
grestle,
tyrolske jidlo,
tyrolský špek recepty,
tyrolske brambory se spekem a cibuli,
tyrolské zapečené brambory,
tyrolský chléb,
tyrolske jidla,
tyrolsky salat,
tyrolský chléb,
recepty k mani,
tirolské brambory
Suroviny:
brambory,
cibule,
špek tyrolský,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (59)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
No, ono s tou VÁHOU (hmotností) je to podobné jako s MARMELÁDOU (citrusová zavařenina), s RUMEM (z cukrové třtiny) nebo s MÁSLEM, že
GRAMÁŽ mi přijde OK
Líbil se mi, dnes vyzkoušeno a hodnotím skvěle
Já tomu to říkám vůžaves "žádné velké sra..
a PROTO dávám
Dělávám podobně,jen místo tyrolšpeku používám obyčejný,někdy gazdovskou slaninu...prostě,co je zrovna k mání.A protože jsem lenoch,usnadňuji si to tímtohttp://www.toprecepty.cz/recept/14620-spekove-bram...
Mezitím se na pánvičce udělají volská oka a do 10minut hodujeme