Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,28 g |
Tuky | 37,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 6,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Moje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 32 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 40 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 51 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
špecle recepty,
špecle recept,
špecle s omáčkou,
špecle,
jak se dělají špecle,
recept na specle,
recept specle,
špecle po tyrolsku,
pravé špecle,
kapary wikipedie,
recepty špecle,
špecle foto,
špecle lidl,
recepty na špecle,
co jsou specle,
spercle recepty,
špecle -recepty,
špecle s hříbky,
www majka 57,
recepty italské kuchyně
Suroviny:
maso mleté,
olej olivový,
cibule,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
koření chilli,
koření italské,
omáčka sojová,
bazalka čerstvá,
olivy,
žampióny,
rajče,
sýr,
špecle
Komentáře (21)
Nevím,jak v Bavorsku,nebo jinde dělají špecle,ale já dělávám z mouky,vajec a mléka(vody).Pokud dělám gnocchi,tak základ je mouka a vařené brambory